Răzbunarea cerbului ! A ucis un vânător care-l rănise cu o zi înainte

În Oregon (SUA), un cerb a ucis un vânător în vârstă de 66 de ani după ce l-a rănit cu o zi înainte. Sezonul de vânătoare de animale tocmai a început în Statele Unite făcând prima victimă. Mark David  un bărbat în vârstă de 66 de ani care  aștepta cu nerăbdare vânătoarea de cerbi, la fel ca mulți alți vânători din Oregon . Perioada de vânătoare durează de la sfârșitul lunii august până la sfârșitul lunii septembrie.

Echipat cu un arc și săgeți, David ochise un exemplar mascul adult. Deși rănit , animalul a reușit să scape.  Câteva ore mai târziu, David s-a întors  să caute animalul. La un moment dat, cerbul l-a surprins pe la spate atacându-l de 5 ori cu coarnele în zona gâtului. Bărbatul a murit așteptând ajutor.

O fetiță de 3 ani rămâne blocată de coada unui zmeu și își ia practic zborul ( video )

Ce s-a întâmplat cu cerbul? Animalul a fost sacrificat, iar carnea acestuia a fost donată închisorii din județul Tillamook . Cazul lui David nu este primul. În Oregon și în statele americane în care trăiește cerbul, vânătoarea durează 30 de zile.  Cu toate acestea, aceleași autorități recomandă să fie atenți. De obicei, perioada coincide cu așa-numitul sezon în călduri. În acest timp, de fapt, cerbii masculi pot fi deosebit de agresivi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.