Răzbunare. Postase imagini pe rețelele de socializare cu o bufniță decapitată: ucisă

Postase imagini pe rețelele de socializare cu o bufniță decapitată. O poveste macabră vine din Columbia în care o tânără pe nume Mileydis Aldana a fost împușcată și ucisă în apropierea locuinței sale. Vestea a fost răspândită de mai multe agenții sud-americane.

Mileydis Aldana a devenit faimoasă la 21 de ani pentru un videoclip live în care decapita arăta decapitarea unei bufnițe.

Două persoane au ajuns în fața casei sale la bordul unui motociclete și au tras mai multe focuri de armă. Autorii infracțiunii nu au fost încă identificați, dar poliția a declarat că au demarat o anchetă. Faptul este că Aldana a fost salvată de oamenii care se aflau prin apropiere, nu au fost de ajuns. Tânăra a murit după ce a ajuns la spital.

Citește și O asistentă a leșinat în fața telecamerelor la numai 10 minute după ce a făcut vaccinul -Video

Imaginile cu uciderea bufniței circulau de câteva luni pe rețelele de socializare și din cauza gestului, tânăra  primise multe amenințări cu moartea . Multe proteste au fost publicate pe net pentru gestul brutal al tinerei, dar nimeni nu s-a  gândit niciodată la un epilog de acest fel. Motivul crimei este necunoscut, deși anchetatorii se concentrează pe zecile de amenințări cu moartea. În acest moment, însă, anchetatorii analizează imaginea completă a situației după executarea lui Mileydis.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.