Răzbunare criminală: femeia răpește fiica de 2 ani al amantului ei și o ucide

Nalani, o fetiță în vârstă de 2 ani carea fost dată dispărută a fost găsită de poliție fără viață.  Conform reconstrucțiilor anchetatorilor, o femeie de 25 de ani care a fost amanta tatăl ei ar fi răpit-o.

Îngrozitoarea întâmpare a avut loc în SUA. Potrivit Metro.co.uk, Nalani Johnson, acesta este numele fetiței de 2 ani, a fost găsită fără suflare marți la Pine Ridge Park, în Indiana. Femeia Sherena Nancy, în vârstă de 25 de ani, ar fi acuzată că a răpit copila și ar fi ucis-o după ce a avut o discuție mai aprinsă cu tatăl fetiței în timp ce erau în mașină. Potrivit poliției, Nancy a avut o aventură cu Johnson, iar bărbatul în urma acelei discuții ar fi amenințat-o că va întrerupe relația. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul rețelei de socializare.

Și-a înjunghiat soția cu sânge rece: ”Închide ochii, am o supriză pentru tine”

Johnson a sunat poliția sâmbătă seara și le-a spus că Nalani a fost răpită de Nancy. Ofițerii au arestat-o ​​pe Nancy câteva ore mai târziu, deși nici Nalani și nici scaunul ei nu se aflau în mașină. Poliția și FBI au interogat-o pe Nancy  și a afost acuzată de răpire și omor.  O autopsie pe corpul micuței va determinat cauza decesului micuței Nalan.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.