Războiul din Siria, Germania blochează vânzările de arme către Turcia

Războiul din Siria, Germania blochează vânzările de arme către Turcia. Decizia vine după măsurile luate de Olanda, Norvegia, Finlanda și Danemarca. Liga Arabă reduce și relațiile cu Ankara

Siria își plange iar copiii: o fotografie a două surori sub molozurile unei cladiri după un raid

Germania a decis să oprească vânzarea de arme către Turcia: Anunțul a fost făcut de ministrul Afacerilor Externe de la Berlin Heiko Maas , O măsură, a spus potrivit Bild am Sonntag , care intenționează să lovească operațiunea militară a început în nord – estul Siriei și urmează decizia Olandei, Finlandei, Danemarcei și Norvegiei. În 2018, Germania a vândut arme Turciei în valoare totală de 240 de milioane de euro.

Siria fără suflet: un copil în vârstă de 4 ani ”a murit de inimă rea” când a aflat că tatăl lui a fost ucis

Anunțul ministrului de externe a anunțat că „Germania nu va mai elibera noi permise de export pentru echipamente militare care pot fi utilizate de Turcia în Siria”. Dispoziția aspră luată de guvernul de la Berlin nu este prima emarga militară suferită de Turcia lui Erdogan. De la începutul ofensivei împotriva Siriei, alte patru state au blocat deja exportul de materiale de război. Primele țări care au condamnat acțiunea turcă au fost Finlanda, Norvegia și Danemarca.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.