Războiul din Irak, alți 6 morți în Nassiriya: bilanțul crește la 25 de victime

Războiul din Irak, alți 6 morți în Nassiriya: bilanțul crește la 25 de victime

Bilanțul victimelor din ultimile trei zile de confruntări  în Irak se agravează și se ridică la 25 de morți, cu cel puțin șase morți în Nassiriya în ultimele ore. Acest lucru a fost raportat de televiziunea irakiană la Sumariya, care citează surse medicale din Nassiriya, unul dintre epicentrele protestelor împotriva prețurilor ridicate și a corupției.

Siria fără suflet: un copil în vârstă de 4 ani ”a murit de inimă rea” când a aflat că tatăl lui a fost ucis

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.