Râul devine roșu: este sângele a 47.000 de porci sacrificați

Apele râului s-au înroșit. Nu pentru un fenomen natural, nu este nimic sugestiv în spectacolul cursului de apă purpuriu pentru că roșul este sângele a mii de porci, uciși în încercarea de a opri un focar de pestă porcină.

S-a întâmplat în Coreea de Sud, unde eliminarea în masă din ferme a avut loc weekendul trecut: 47.000 de porci au fost uciși în câteva ore. Carcasele ar fi trebuit să fie închise în containere de plastic înainte de a fi eliminate, dar aceste containere nu au fost pregătite la timp, astfel încât mii de animale moarte au fost stivuite pe locurile temporare. Ploile abundente care au căzut în regiune în aceste zile au „spălat” trupurile porcilor, transportându-și sângele până în râul Imjin din apropiere.

Schimbările climatice: civilizația umană poate dispărea în 2050. Alarma oamenilor de știință

Autoritățile asigură că accidentul, oricât de neplăcut, nu implică riscuri: pestă porcină nu ar fi transmisă prin sânge deoarece carcasele fuseseră dezinfectate imediat după sacrificare. În orice caz, boala poate cel mult infecta alte animale, dar nu și oamenii.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.