Răspândirea coronavirusului în Italia nu se oprește: 1.800 infectați și 52 de morți. Zboruri cancelate

Răspândirea coronavirusului în Italia nu se oprește : numărul infecțiilor a crescut pănă la 1.835 iar numărul deceselor a ajuns la 52 . Acesta este cel mai recent buletin al protecției civile. Din cei 1.835 de pacienți, 927 sunt în carantină la domiciliu, 742 spitalizați și 166 în terapie intensivă.

Citește și Coronavirus, „crește riscul în Europa”

Compania de zbor Ryanair a redus cu 25% zborurile către și dinspre Italia, iar Lufthansa, care a redus ofertele pe mai multe orașe italiene, inclusiv Roma și Milano.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.