Rasism: YouTube elimina canalele supremațiștilor fostul lider Ku Klux Klan

YouTube a intrat în ofensivă împotriva unora dintre cele mai importante figuri ale rasismului din America . Platforma a decis să înlăture canalele supremacistului alb Richard Spencer și fostului lider al Ku Klux Klan, David Duke.

Nu doar în China ! În Italia un imigrat a ucis o pisică și a gătit-o în mijlocul străzii / Video

Mai mul, YouTube a eliminat alte șase canale care sunt foarte populare în rândul oamenilor supremațiștilor, printre care se află și cel al scriitorului canadian, Stefan Molyneux, și American Reinassance al jurnalistului Jared Taylor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.