Rareș Bogdan a contabilizat românii întorși în țară: ”Dintre cei 700.000, între 8.000 şi 10.000 sunt prostituate ”

Potrivit liderului liberal, între 8.000 și 10.000 ar fi vorba despre prostituate.

Am primit sute de mesaje despre ce se întamplă în România. 70.000 din toți cei aproape un milion care au intrat în țară, nu se știe cu ce s-au ocupat în afara țării. Între 8.000 si 10.000 sunt prostituate care s-au întors în țară. Câteva mii sunt şuţi în afara țării. Sunt cifre oficiale. Comparația cu 10 august este nepotrivită. Situația e complet diferita. Acolo au fost bătute sute de oameni cu mâinile ridicate, au fost gazate mii de persoane care nu aveau nici intenția de a face ceva. Acei tineri care au acționat împotriva jandarmeriei suporta rigorile legii. Noi vorbim de peste o suta de mii de oameni care nu aveau nici măcar gândul de a face ceva ilegal.

 E foarte periculos pentru imaginea publică din România și pentru cetățenii care stau în case, să existe niște cetățeni care să depășească limitele. În momentul în care se depășesc limitele, trebuie intervenit cu fermitate, fără să se comita abuzuri“, a afirmat Rareș Bogdan, la România TV.

S-a descoperit o nouă planetă: este locuibilă și este la fel de mare ca și Pământul

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.