Rapperul Kanye West și-a anunțat candidatura la președinția Statelor Unite

Rapperul Kanye West a anunțat că va candida la funcția de președinte în Statele Unite . „Acum trebuie să îndeplinim promisiunea Americii, crezând în Dumnezeu, unificând viziunea noastră și construindu-ne viitorul. Candidez la președinția Statelor Unite ” , scrie el într-un tweet publicat cu ocazia sărbătorilor din 4 iulie.

kayne

În 2018, West a susținut deschis Trump , arătând și pălăria „ Make America Great Again” în unele ocazii mergând și la Casa Albă pentru a se întâlni cu președintele SUA. Ulterior și-a anunțat dorința  de a se îndepărta de politică. De fapt, rapperul a explicat ceva timp mai târziu că și-a dat seama că a fost „folosit să transmită mesaje în care nu credea”. Kanye West , în vârstă de 43 de ani, este cunoscut pentru pretențiile extravagante, așa că, în acest moment, nu este încă clar dacă va urma deciziile sale astăzi.

Micuțul Tony, la 5 ani și fără picioare parcurge 10 kilometri și strânge 1 milion de lire pentru medici și asistente

Anunțul rapperului a stârnit o avalanșă de comentarii pe twitter, printre cei care sunt gata să-i ofere sprijinul lor, care se jură că nu-i va da niciodată votul și alții care subliniază cum – dacă Kanye West ar deveni vreodată președinte al Statelor Unite,  Kim Kardashian va juca rolul primei doamne.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.