Raporturi orale în timpul exorcizărilor: un pastor presbiterian denunțat

Trei bărbați l-au acuzat pe William Weaver în vârstă 69 de ani, pastor al Bisericii Presbiteriene din Linden, New Jersey (SUA) că a practicat raporturi orale cu aceștia pentru a „alunga răul” în timpul i exorcismelor.

AJ Meeker , acum în vârstă de 37 de ani a povestit că din cauza problemelor sale de familie, Meeker care pe atunci avea de 20 de ani, a cerut ajutorul pastorului. Meeker a spus că a devenit un membru al Bisericii Presbiteriene Linden tocmai pentru a-l urma pe pastorul Weaver. Victima a participat la sesiuni de exorcizare într-o casă deținută de biserică. Pentru a îndeplini ritualul, Weaver folosea pene, pietre și alte amulete, cum ar fi o monedă care înfățișează un înger și câteva pungi de plastic. Meeker a explicat cum pentru a scoate tot răul din el, reverendul ar fi început să-l mângâie cu o pană și apoi l-ar fi sărutat, pentru a vedea dacă ”are ceva în gât”. Într-o ocazie, a întreținut raporturi orale cu el.

Atacat cu o bâtă de baseball pierde jumătate din craniu și rămâne paralizat: atacatorul este în libertate

Șeful interimar al bisericii presbiteriene Elizabeta, de care depindea Weaver, Leslie Dobbs-Allsopp , a recunoscut acuzațiile. “În aprilie 2018”, a spus Dobbs-Allsopp, “am primit rapoarte despre multiple cazuri de abuz sexual comise de William Weaver” .

Acuzatiile au fost considerate credibile. Acum reverendul este acuzat acum de multiple abuzuri sexuale și idolatrie în îndeplinirea îndatoririlor sale . În ianuarie 2019, Weaver și-a anunțat demisia iae acum se află într-o comunitate supravegheată din Lakewood, Colorado.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.