Raportul UNICEF: în ziua de azi, 800 de femei pe zi mor în timpul nașterii

În fiecare zi în lume, peste 800 de femei “mor  din cauza complicațiilor în timpul sarcinii sau în timpul nașterii” . Cifra șocantă reiese din noul raport al UNICEF privind sănătatea maternă, potrivit căruia costurile serviciilor de îngrijire prenatală și nașterii pot descuraja femeile însărcinate să solicite asistență medicală, în special în Africa, Asia, America Latină și Caraibe, punând în pericol viața mamelor și a copiilor lor.

Citește și  Milițiile afgane, videoclip lansat ca răspuns steagului lui Trump / VIDEO

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.