Raport oral într-un tren în fața copiilor: condamnați

Deborah Tobyn de 57 de ani, și Raymond Burr de 64 de ani, au avut un raport oral într-un tren la o oră de vârf. Cei doi nu se cunoșteau, se văzuseră pentru prima dată în acel tren și amândoi consumaseră băuturi alcoolice.

În ciuda faptului că la acea oră se aflau mai multe persoane în copii unul dintre martori le-a spus să se oprească, dar nu a fost băgat în seamă. Incidentul s-a petrecut în luna mai a anului trecut, dar sentința a venit acum câteva zile. Cuplul erau într-o stare avansată de ebrietate și au fusese opriți de poliția din Pitsea imediat ce au coborât din tren.  Deși femeia mințise despre identitatea ei anchetatorii au condamnat-o la 150 de ore de serviciu în folosul comunității iar Burr a fost condamnat să efectueze 100 de ore.

Video scandalos: pentru a sărbători nașterea, un bărbat bagă țeava de la pistol în gura unui bebeluș

Inițial femeia se declarase nevinovată, dar ulterior a recunoscut greșelile. Samanta Leigh, judecătorul, a declarat: „Este extrem de neplăcut, sunt conștientă de vârsta lor, dar s-au comportat într-un mod obscen ”.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.