Răpită și violată timp de 19 ani de tatăl ei vitreg: „Am avut 9 copii cu el. Iată cum am scăpat “

A fost răpită la vârsta de  9 ani de către tatăl ei vitreg, care a dus-o în Mexic, a ținut-o captivă, violat-o și lăsat-o însărcinată de 9 ori. Acesta este coșmarul prin care a trăit Rosalynn McGinnis , acum 33 de ani, care, intervievată în timpul unei emisiuni TV din Statele Unite, The Dr Oz Show. Femeia a povestit suferințele provocate de Henri Piette în vârstă de 65 de ani, înainte de a fugi acum trei ani cu ajutorul unui cuplu de necunoscuți pe care i-a cunoscut  într-un supermarket și care i-au oferit ei și celor 8 copii „o cale de ieșire ”.

 

Femeia avea 9 ani când Piette a răpit-o de la școala din Wagoner, Oklahoma. A avut o relație cu mama fetei, dar l-a lăsat din cauza violențelor . După ce a răpit-o s-au mutat în Mexic, unde cei doi nu numai că au trăit în condiții precare, dar a forțat- o să se căsătorească cu el și să nască 9 copii .

Apoi, în 2016,  datorită ajutorului unui cuplu misterios pe care l-a cunoscut într-un magazin alimentar,  Rosalynn și cei 8  copiii săi au reușit să scape și să ceară ajutor de la ambasada americană. Atacatorul său a fost imediat arestat , deși în fața acuzațiilor s-a apărat  că relațiile lor sexuale au fost întotdeauna consimțite.

O copilă în vârstă de 13 ani însărcinată s-a sinucis după ce a fost violată de 6 bărbați

 

“Îmi amintesc că eram cu Henri și cu cu copiii și  făceau cumpărăturile . Nu aveam nici măcar  bani să cumpărăm ceva – și-a amintit tânăra de 33 de ani, când la un moment dat acel cuplu misterios și-au dat seama că ceva nu era în regulă . ” În acel moment, Henri și-a forțat întreaga familie să plece, dar bărbatul și acea femeie i-au urmat și i-au găsit și le-a spus că dacă se va gândi să fugă, o vor ajuta.

 

Rosalynn nu spusese nimănui povestea ei, nici măcar copiilor ei. “Nu mi-am dorit ca ei să crească cu gândul  cât de mult sufeream – a subliniat ea. Am păstrat acest secret până când am reușit să evadăm din Mexic  în Statele Unite. Dacă ar fi fost pentru Henri, ne-ar fi ucis pe toți, ne-ar fi tratat ca pe niște fiare. Orice fel de abuz care îmi vine în minte, mi-a făcut-o” . Așa că a găsit curajul să fugă. A strâns puținii bani pe care îi avea acasă, a sunat un taxi și a ajuns în Oaxaca City, unde a reușit să ia legătura cu Centrul Național pentru Copii Abandonați și Exploatați.

Femeia a mai adăugat că tatăl ei vitreg  începuse să o violeze cu un an înainte de răpire: „Când ești copil, nu înțelegi anumite lucruri. Apoi, când devenim adulți și privim înapoi  totul devine clar “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.