Răpită la 15 ani, un an mai târziu, mama ei o găsește pe PornHub

Fiica ei dispare la 15 ani, iar mama o găsește după ce a văzut-o într-un film porno. Timp de un an a fost răpită și abuzată, forțată să facă videoclipuri care au fost apoi difuzate pe PornHub. Chiar acolo, mama ei a putut să-și găsească fetița.

Fata ar fi făcut peste 60 de videoclipuri, a rămas gravidă cu violatorul ei care a forțat-o apoi să facă avort. Christopher Johnson, 30 de ani, din Florida a fost condamnat după ce a fost arestat  pentru răpire și abuz împotriva minorilor. Videoclipurile au fost publicate pe Periscope, Pornhub, Modelhub, Snapchat și alte site-uri web la câteva luni de la dispariția sa, în speranța că nu va fi recunoscută, dar nu a fost așa.

Un monstru de tată și-a scuturat fiul de o lună provocându-i 28 de fracturi și o hemoragie: copilul este mort

Potrivit  Daily Mail în videoclipuri, fata era  împreună cu un bărbat care a fost raportat  autorităților de către unii vecini și  comercianți tocmai pentru că mergea pe stradă cu o minoră care părea să-și ascundă întotdeauna fața  pentru a nu fi recunoscută. Tânăra de 15 ani a fost găsită și dusă acasă la familia ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.