Răpită la 12 ani de tatăl vitreg, violată și obligată să nască 9 copii: Rosalynn și cei 20 de ani de chin

Rosaslynn McGinnis a fost răpită de Henri Michelle Piette, iubitul mamei sale, pe când avea doar 12 ani. Bărbatul o abuza de când fata avea 10 ani, dar nu a putut niciodată să   revolte din cauza amenințărilor bărbatului împotriva mamei sale. După doi ani, femeia și-a găsit în sfârșit curajul de a pune capăt relației, dar bărbatul s-a răzbunat răpind-o pe Rosalynn. A luat de la școală și a dus-o la Wagoner, în Oklaoma, unde a organizat o căsătorie falsă pentru a o convinge pe fata că acum îi aparținea, scrie Daily Mail.

Moare de foame și este lăsată în pătuț zile întregi: corpul fetiței de 4 ani a fost sfâșiat de șoareci

Bărbatul a continuat să o violeze Rosalynn timp de 20 de ani, în care care s-au născut  9 copii. Noua „familie” a continuat să se mute dintr-un stat în altul pentru a-și pierde urmele. Într-un final au ajuns în Mexic. Tânăra victimă  a fost nevoită să-și schimbe aspectul de mai multe ori și de asemenea și numele.   După nașterea copiilor, bărbatul a început o altă tortură: o amenința că-i va omorî copiii dacă va fugi. Bărbatul a folosit violența fizică atât împotriva femeii cât și a copiilor.

Familia a fost eliberată atunci când fiica cea mai mare a reușit să scape și să ceară ajutor unui cuplu dintr-un centru comercial. În urma denunțurilor cuplului care a dorit să rămână anonim, a inițiat o anchetă care adus la arestul monstrului. Acum la 63 de ani a fost condamnat la închisoare pe viață pentru răpire și abuzuri pentru copii.

Femeia, care acum are 33 de ani este în sfârșit liberă și locuiește în Missouri alături de copiii ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.