Raphael, un tânăr de 27 de ani își dă în judecată părinții: ” M-au născut fără consimțământul meu ”

Un bărbat de 27 de ani a anunțat că intenționează să-și dea în judecată părinții cu o motivație extrem de absurdă: “Nu mi-au cerut consimțământul când m-au născut punând astefel fericirea lor în fața drepturilor mele “.

O poveste bizară vine din Mumbai, India, în care trăiește Raphael Samuel, un tânăr avocat și activist care de ceva timp răspândește pe web o cauză așa-numită “antinaștere”, conform căreia părinții nu au dreptul să nască copii fără consimțământul lor.

Un băiat de 8 ani atacat de o pumă, salvat de un miracol: “i-am băgat un băț în ochi”

O motivație decisivă, pe care Raphael o susține:

“Vreau să le spun tuturor copiilor indieni că nu  datorează nimic părinților lor. Într-adevăr, fiecare copil trebuie să știe de ce părinții l-au dorit. Este dreptul lor, deoarece copiii nu trebuie să fie forțați să vine pe lume “.

Raphael Samuel, în ciuda amenințării unei acțiuni în tribunal, asigură că are o relație excelentă cu părinții:

“Îi iubesc, dar știu că m-au adus pe lume doar pentru a fi ei fericiți. Viata mea este fantastica, dar nu inteleg de ce trebuie să dau viață cuiva care să-l forțeze să obțină o educație. Să-și caute un loc de muncă și să plătească impozite, fără a fi întrebat dacă cu dorește acest lucru”, a relatat The Mirror

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.