Raiduri israeliene în Gaza, nou bilanț: 32 de morți și 100 de răniți

Raiduri israeliene în Gaza, nou bilanț: 32 de morți și 100 de răniți În atentatele care au urmat ucideriea marți a comandantului jihadului islamic Baha Abu al-Ata din Gaza, 32 de palestinieni (inclusiv el) au fost uciși, iar alți 100 au fost răniți, a declarat Ministerul Sănătății din Gaza.

Slovacia, un camion plin de pietre a intrat într-un autobuz plin cu studeți: 12 băieți au murit

Acest bilanț include șase membri ai aceleiași familii – inclusiv două femei – care au fost uciși aseară în Deir el-Balah, la sud de Gaza, când casa lor a fost distrusă de un incendiu israelian.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.