Rachetă lansată din greșeală într-un exercițiu a navelor iraniene: cel puțin 40 de victime

Forțele navale ale armatei iraniene au „lovit” din greșeală cu o rachetă o altă navă iraniană  aseară în apele Bandar Jask, în Marea Oman, provocând un număr mare de decese și mai mulți soldați răniți, raportează  Farsnews astăzi.

Racheta a fost lansată din greșeală de distrugătorul Jamaran în timpul exercițiilor maritime, lovind nava de război Konarak, care opera de-a lungul coastei sudului provinciei Iranului Hormuzgan. Nu există  detalii precise privind numărul de victime și răniți, dar rapoartele neoficiale vorbesc despre cel puțin 40 de morți, mai mulți răniți și dispăruți.

Germania: mii de oameni au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva restricțiilor, zeci de arestări

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.