Rabinul ultraortodox israelian: „Vaccinul anti-covid te face gay. Avem dovezi “

Rabinul: „Vaccinul anti-covid te face gay”

„ Vaccinul anti-Covid te va face gay , avem dovezi”. Astfel a rostit popularul rabin israelian ultraortodox Daniel Asor în timpul uneia dintre predicile sale.

Discursul său suprarealist homofob și fără îndoială a fost raportat pe site-ul Israel Yahom. După cum subliniază și Independent , cuvintele foarte serioase ale rabinului sunt, de asemenea, în contrast puternic cu politica de sănătate a țării sale, Israel., care vaccinat deja prima doză la două milioane de persoane, mai mult de o cincime din populația totală.

Citește și Patriarhul ucrainean Filaret: “Coronavirusul este din vina homosexualilor și a căsătoriilor homosexuale”

„Nu vă faceți vaccinul, totul face parte dintr-un plan malefic pentru a stabili o nouă ordine mondială”, spune Daniel Asor. „Vaccinul a fost creat folosind un substrat de embrioni, capabil să facă oamenii homosexuali”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.