Qatar, până la 3 ani de închisoare și 50 de mii de euro pentru cei care nu poartă mască

În Qatar, începând de astăzi se vor aplica  sancțiuni de până la 3 ani de închisoare și o amendă de 50 de mii de euro pentru cei care nu poartă masca în public. Qatarul se confruntă cu o răspândire rapidă de noi cazuri de coronavirus  în țară, amplificate probabil de adunările din Ramadan. Până la 30.000 de persoane au fost infectate în micul stat din Golful Persic,  iar numărul morților a ajuns la  15.

Restaurantele din Qatar, cinematografele , școlile , centrele comerciale și moscheile  au fost închise în timp ce sectorul construcțiilor rămâne deschis, în special șantierele legate de Cupa Mondială de fotbal din 2022.

Marea Britanie a rezervat primele 30 de milioane de doze ale potențialului vaccin împotriva coronavirusului

Qatar a început astăzi să aplice cele mai severe pedepse din lume pentru cei care nu poartă masca în public: amendă de 50 de mii de euro și trei ani de închisoare. În încercarea de a reduce răspândirea Covid-19, guvernul a stabilit obligația tuturor de a purta masca  „până la o ulterioară decizie  ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.