Puțini știu că balsamul de păr pot rezolva aceste probleme

Puțini știu că balsamul de păr pot rezolva aceste probleme

De multe ori ignorăm sau nu știm faptul că produsele pe care le folosim pentru un singur scop pot fi folositoare și pentru alte probleme, cum ar fi balsamul de păr.

De obicei, balsam de păr îl folosim după ce ce ne spălăm pe cap pentru a deveni mai moale și mai ușor de peiptănat. Dar iată la ce-l mai poți folosi:

 

Îngrijirea pantofilor

Agenții atmosferici ne distrug pantofii: încercați să tratați aceste pete de pe pielea încălțămintei cu balsamul, vă veți rezolva problemele.

Când o bluză intră la apă

Din păcate, de multe ori se întâmplă să faci greșeli la spălatul hainelor în urma căreia bluzele se fac mai mici. Spălați-l cu balsam, va deveni ca noi,  chiar dacă nu funcționează întotdeauna, dar merită să încercați.

Spălare manuală

Utilizarea balsamului este ideal pentru  îmbrăcămintea pe care se poate spăla doar cu mâna.

Demachiază

Dacă laptele dvs. de curățare a tenului s-a terminat, balsamul de păr este ideal.

Spălați pensula de machiaj

Pensulele de machiaj trebuie spălate în mod regulat. Balsamul pentru păr este ideal pentru această utilizare.

Cuticule

Dacă cuticulele dvs. sunt mari și necontrolate, le puteți înmuia cu balsam înainte să încercați să le împingeți.

 

Gel pentru depilare și îngrijirea pielii

Depilarea cu balsam vă va face picioarele moi și parfumate. O picătură de balsam în apa din vană  menține pielea moale și hidratată.

Păr electrizat

Utilizați o picătură de balsam pe părul uscat dacă este electrostatic. Această tehnică este, de asemenea, ideală pentru părul aspru sin cauza umidității.

Pentru a reîmprospăta aerul și rufele

Utilizați-l pentru a spăla mobilierul, perdelele și tapițeria. Va fi nevoie doar de o picătură,  iar rufele vor mirosi proaspăt și curat.

 

Pentru  chiuveta înfundată

Curățați și eliberați scurgerea de la chiuveta blocată cu o porțiune de balsam: lăsați-o să curgă de-a lungul țevii și apoi clătiți cu apă caldă.

Împotriva ruginii și a metalului

Dacă vă curățați obiectele din metal cu balsam, le veți proteja de rugina. Este excelent pentru lustruirea suprafețelor metalice.

Fermoarele blocate

Cu o picătură balsam, puteți debloca fermoarele .

De Andreea Sas

Te-ar putea interesa și Aviz zgârciților! Aceată poveste este pentru voi

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.