Putin și-a făcut cadou de ziua lui de naștere o mărire de salar. Vezi cu cât!

Președintele rus Vladimir Putin și-a acordat o creștere de salar de 4,3 la sută pentru cea de-a 67-a zi de naștere, în concordanță cu creșterea inflației de anul trecut, o creștere pe care a extins-o până la vârful guvernului. Printre aceștia s-a numărat și ministrul Apărării, și posibilul său succesor, Serghei Shoigu, cu care a primit săptămâna trecută o vacanță în mijlocul naturii.

Un copil de 9 ani s-a spânzurat după ce a fost hărțuit la școală: ”Sirianule, întoarce-te în țara ta ”

Putin și-a petrecut ziua de naștere „în aer liber cu familia și prietenii” și, de asemenea, a semnat decretul cu o creștere a salariului său, la 746 de mii de ruble pe lună (10.500 de euro). Chiar și anul trecut, salariul președintelui și al altor figuri importante ale guvernului rus au crescut cu patru la sută. Aproape jumătate dintre ruși declară că nu au acces la salarii decente, egale, în medie, în funcție de cifra celor intervievați, cu 66 de mii de ruble pe lună, potrivit celor relevate dintr-o cercetare citată în primăvara trecută de ziarul guvernamental Rossiakaya Gazeta.

Serviciul Federal de Statistică a calculat că, în medie, fiecare familie are nevoie de 58.450 de ruble pentru o viață modestă. Salariul mediu în Rusia este de 43 de mii de ruble.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.