Putin ar avea o fiică secretă în vârstă de 17 ani, mama ei devenind milionară peste noapte

Președintele rus Vladimir Putin ar fi avea o fiică în secretă a cărei mamă a devenit dintr-o dată milionară : potrivit site-ului  Proekt, este o tânără de 17 ani din Sankt Petersburg. Numele ei este Elizaveta și „seamă fenomenal de mult cu președintele”, scrie sursa, citând comparația făcută de un software de recunoaștere facială conform căruia imaginile presupusului tată și fiicei se suprapun la 70,44 la sută (în timp ce 75 procent înseamnă că sunt două fotografii ale aceleiași persoane).

Mama ei, Svetlana, este proprietara unei companii  care deține 2,8 la sută acțiuni la Rossiya Bank, banca asociată anturajului din Sankt Petersburg al lui Putin, inclusă pe lista entităților sancționate de SUA, și controlează complexul de schi din Igora, (unde, printre altele, în 2013 fiica lui Putin Katerina s-a căsătorit). Activele sale, care includ proprietăți în Moscova, Sankt Petersburg și orașul Sochi, sunt evaluate la 7,7 miliarde de ruble (102 milioane de dolari).

Citește și Rusia, “Putin are cancer, a fost operat în februarie”

Putin și Svetlana, născuți la Sankt Petersburg în 1975, și-ar fi început relația în anii ’90. Înainte de a se muta în cel mai prestigios complex de locuințe din Sankt Petersburg, coincidând cu începutul relației sale cu viitorul președinte, ea a locuit în casa consiliului, unde crescuse. După absolvirea facultății în 2000, viața ei a început să se schimbe dramatic. Cei doi au zburat cu același avion de la Sankt Petersburg la Moscova cel puțin o dată, în 1999.

“Este prima dată când aud de această femeie”, a comentat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitry Peskov. Elizaveta și-a șters toate fotografiile de pe rețelele sociale de când Proekt a contactat-o ​​pe mama ei pentru un interviu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.proekt.media/

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.