Purtătorul de cuvânt al președintelui rus Putin, internat cu coronavirus

Dimitry Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, că este internat cu coronavirus, a declarat marți agenției de știri Interfax .

Președintele Putin se află în izolament de câteva săptămâni și nu este clar cât de recent a luat legătura cu Peskov. Jurnaliștii care urmăesc Kremlinul au subliniat că ultima dată când Peskov a apărut în public într-o întâlnire cu Putin a fost pe 30 aprilie . Purtătorul de cuvânt al Kremlinului nu este primul reprezentant al liderilor Federației care a dat rezultate pozitive pentru Covid-19: premierul Mikhail Mishustin a anunțat pe 30 aprilie că a fost infectat. Ministrul construcțiilor, Vladimir Yakushev pe 1 mai și ministrul Culturii, Olga Lyubimova, pe 6 mai.

Coronavirus, Guardian: peste 40.000 de morți în Marea Britanie

Rusia este acum a doua țară cea mai afectată din lume, după SUA, cu un număr total de 232.200 de cazuri, o creștere de 10.899 în ultimele 24 de ore. Țara a înregistrat o creștere generală a cazurilor de 100.000 în 10 zile, cu o medie de 10.000 cazuri pe zi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.