”Pupici tuturor, plec”: ultimele cuvinte al unui paznic român, mort într-un incendiu la o cooperativă agricolă din Italia

Un incendiu a izbucnit azi noapte în casa unui român, paznic al unei cooperative agricole din Cerignola, Foggia Casa este situată în cadrul aceleiași companii.

Victima este un român în vârstă de 55 de ani. Bărbatul era muncitor din aceeași companie și locuia în clădire cu partenera sa și cu fiul ei, cu care se certase cu câteva ore mai devreme. Victima prezenta răni înjunghiate pe mâini și pe picioare. Chiar înainte de izbucnirea incendiului, conform celor constatate de agenți, el a scris o postare pe profilul său de Facebook în care a salutat pe toată lumea și – conform anchetatorilor – și-a manifestat intențiile de sinucidere.

Citește și Un medic din Mexic a suferit reacții extrem de grave după ce a primit vaccinul Pfizer

„Pupici tuturor, plec -se citește în postare -vă doresc multă fericire și sănătate întregii lumi, dar nu mai poți trăi așa, pupici tuturor prietenilor”. Potrivit poliției care investighează, românul se certase cu partenera  și cu fiul acesteia cu câteva ore înainte de incendiu.

Din păcate discuțiile aprinse între cei doi erau destul de frecvente. Din ultima intervenție a polițiștilor agenții au trimis-o pe femeie și pe fiul ei departe de casă.  Anchetatorii lucrează pentru a înțelege dacă bărbatul ar fi putut face un gest extrem. Sunt examinate și videoclipuri înregistrate de camerele de securitate ale cooperativei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://bari.repubblica.it/cronaca/2021/01/04/news/incendio_cooperativa_agricola_a_cerignola_un_morto
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.