Pune la încărcat telefonul în timp ce face baie. Tânără de 14 ani moare electrocutată

Pune la încărcat telefonul în timp ce face baie. Tânără de 14 ani moare electrocutată

O studentă de 14 ani din Rusia a murit electrocutată în timp ce se făcea baie. Și-a pus telefonul la încărcat dar i-a alunecat dintre mâini și a căzut în apă murind pe loc.

Este al treilea caz de acest fel în Rusia, chiar dacă experții au avertizat de mai multe ori riscurile mortale prinnd folosirea telefoanelor în baie.

Potrivit medicilor Yulia Vysotskaya de numai 14 ani a murit electrocutată. S-a întâmplat în Cheboksary, Rusia.

Potrivit Daily Mail tânăra era acasă împreună cu părinții și s-a dus să-și facă o baie caldă. Ca orice adolescent a luat telefonul cu ea…o greșeală care a costat-o viața. În timp își punea telefonul la încărcat i-a alunecat din mână direct în apă.

Părinții au fost cei care au descoperit tânăra fără viață. Medicii au ajuns la fața locului dar nu au mai putut face nimic pentru ea.

Corpul a fost transportat la morga spitalului.

Sursa foto: east2west news

Te-ar putea interesa și Nou-născut abandonat în baia spitalului. Apelul : ”Nu te ascunde, te putem ajuta”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.