Pumni și picioare bătrânilor din azil : arestat după videoclip pe rețelele de socializare

Un bărbat din Statele Unite a fost încadrat cu un videoclip în timp ce bătea bătrâni  într-un azil. Este un băiat de douăzeci de ani, identificat de poliție datorită videoclipului postat pe social media. Cercetările sunt în curs de desfășurare a ceea ce s-a întâmplat în instalație, conform rapoartelor news.it.

În imagini se vede un bărbat în vârstă aplecat iar asupra lui și un monstrul care îl lovește cu pumnii și îl pălmuiește. Pare suprarealist, dar este povestea unui azil din Michigan care a devenit obiectul atenției de către autorități pentru episoadele de violență răspândite online. Tânărul asistent  s-a filmat în timp ce bătea sărmanul bătrân și a postat videoclipul pe rețelele de socializare. Datorită acestui document, care a ajuns viral, atacatorul a fost identificat și arestat de poliția locală Detroit. Șeful stației, James Craig, a explicat că poliția investighează incidentul care a avut loc în casa de îngrijire medicală din nord-vestul orașului american, în centrul de asistență medicală Westwood.

VIDEO | O fată trădată trimite o tonă de ceapă prietenului ei pentru a-l face să plângă : ” Să plângă cum am plâns și eu ”

Victima este un bărbat în vârstă de 75 de ani. După acel videoclip, autoritățile au intervenit, iar bărbatul în vârstă a fost dus la spital. Din fericire, nu a prezentat răni grave. Tânărul de 20 de ani, însă, a fost dus în închisoare. În timp ce America luptă împotriva coronavirusului, investigațiile continuă să înțeleagă dacă tânărul a devenit protagonistul și a altor episoade de violență.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.