Pulverizați acest amestec și veți spune adio muștelor și țânțarilor

Pulverizați acest amestec și veți spune adio muștelor și țânțarilor

Iarna cea friguroasă a trecut, se apropie căldura și odată cu ea și nesuferitele muște și țânțari. Să nu mai vorbim de țânțari ! Dacă doriți să evitați să vă transformați casa într-o cameră de gaz cu pesticide și substanțe chimice și dăunătoare dumneavoastră, noi am găsit o modalitate de a ține departe aceste odioase zburătoare:

Ingrediente:

-1 / 2 ceașcă de ulei vegetal natural
-1 / 2 ceașcă de șampon  (poate fi și pentru copii)
-1 / 2 ceașcă de oțet

Procedura:

Se amestecă toate ingredientele și se toarnă într-un recipient de pulverizare. Apoi, pulverizați în toate părțile casei unde de obicei se prezintă mai multe muște, țânțari și chiar gândaci.

Te-ar putea interesa și  Alergiile de primăvară. Care sunt cele mai frecvente simptome şi cum le tratezi

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.