Psihoza coronavirusului: o femeie a fost arestată pentru tentativă de omor pentru…o hârtie igienică

Ceva la fel de absurd a avut loc în această dimineață într-un supermarket din Sydney (Australia). Un bărbat și o femeie s-au găsit în fața ultimului pachet de hârtie igienică și au început să se certe. În unele zone din Australia, de fapt, există un deficit de hârtie igienică, iar guvernul a obligat cetățenii să nu cumpere cantități excesive pentru a permite tuturor să profite de puținele provizii.

Toți oamenii din supermarket i-au auzit pe cei doi care urlau și brusc s-a dezlănțuit panica. Toți clienții și unii angajați au părăsit magazinul de frica de a fi înjunghiați. Unul dintre martori a explicat pentru „Daily Mail Australia”:

Citește și Coronavirus, guvernul italian evaluează închiderea tuturor școlilor din Italia

„A început o dispută pentru hârtia igienică. Strigătele veneau de la capătul coridorului. Deodată femeia a scos un cuțit și oamenii au început să fugă. Totul s-a întâmplat în câteva momente. Securitatea era deja acolo, iar poliția a ajuns repede și a vorbit cu femeia “.

Din fericire nimeni nu a fost rănit. După ce agenții au calmat-o pe femeie au adus-o la secție acuzând=o de tentativă de omor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.