Psihoza coronavirusului ia amploare: de teamă să nu fie infectat, un bărbat și-a închis soția în baie

Psihoza coronavirusului poate duce la un comportament irațional, dictat de teroarea de infecția, care poate pune în pericol și siguranța altora. Acest lucru s-a întâmplat cu un bărbat din Lituania, care a și-a închis soția în baie , temându-se că femeia este infectată.

Episodul a avut loc la Vilnius. Potrivit Mirror, soțul era convins că soția sa a contractat Covid-19 după ce s-a întâlnit cu o femeie chineză din Italia. Așa că, a decis să o pună în carantină în baie, neavând alte spații „sigure” în casă. Femeia a reușit să se salveze avertizând poliția care s-a repezit la fața locului și au eliberat-o.

Citește și Coronavirus, tragicul bilanț la deceselor în Italia: 79 de morți

Soțul a încercat apoi să se justifice spunând că a acționat la sfatul medicilor. Cu toate acestea, femeia este sănătoasă: a fost supusă analizelor ca precauție, dar rezultatul testulului a fost negativ. În Lituania, potrivit datelor oficiale lansate astăzi de Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (Ecdc), a existat un singur caz de coronavirus .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.