”Proud Boys” nu mai sunt susținătorii rasiști ai lui Trump, ci bărbați îndrăgostiți

Comunitatea gay și-a însușit din nou termenul de „proud”, uzurpată de un grup de susținători de dreapta Trump, rasiști ​​și supremațiști albi.

Lansat pe Twitter de George Takei, actor Star Trek și activist LGBTQI +, hashtagul #ProudBoys a fost recucerit de comunitatea gay care și-a însușit termenul „proud” ( mândru), uzurpat de un grup de susținători ai lui Trump de dreapta,  rasiști ​​și supremațiști albi, pe care președintele însuși le-a adresat în timpul dezbaterii cu Joe Biden, spunându-le „să fie pregătiți”.

Citește și Emoționant: patru câini vagabonzi au salvat un nou-născut de la gunoi

Acum hashtagul a fost inundat de fotografii ale bărbaților îndrăgostiți, inițiativă la care au participat militarii canadieni, care a postat o fotografie a unui sărut între doi soldați cu cuvintele: „Dacă porți uniforma noastră, știi ce înseamnă. Dacă vă gândiți să o purtați știți ce înseamnă. Iubirea este iubire. Înțelegi ce înseamnă? ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.