Protestul LGBT: eliminat simbol feminin de pe pachetele de tampoane

Protestul LGBT: eliminat simbol feminin de pe pachetele de tampoane

Compania americană de produse pentru igiena intimă, Always , va îndepărta simbolul care reprezintă sexul feminin de pe pachetele de asbsorbante. Acesta este cercul cu crucea îndreptată în jos, care în biologie indică sexul feminin,  Motivul acestei decizii se regăsește în protestul comunității LGBT .

Acest simbol, de fapt, i-ar jigni pe cele care nu se identifică drept femei, dar au încă menstruație. De exemplu, bărbații trans, adică femeile cu disforia de gen, care nu au făcut o tranziție completă și continuă să aibă ciclul. Primii care au scris o scrisoare de protest către companie au fost activiștii Ben Saunders și Melly Bloom , în iunie 2019. Mulți au urmat curând exemplul lor.

Un bărbat a parcurs pe jos 560 km pentru a întreține raporturi cu o minoră de 14 ani: arestat

Punctul de cotitură a venit la jumătatea lunii octombrie 2019 . Într-o declarație privată către Saunders, Always a spus: „Suntem încântați să vă informăm că, din ianuarie până în februarie 2020, vom vinde noile tampoane fără simbolul feminin. Suntem absolut recunoscători că ne-ați comunicat părerea “.

Cu toate acestea, femeile, inclusiv feminista radicală Julie Bindel , au răspuns imediat la această decizie: „Îndepărtarea simbolului feminin este ca și cum ar nega existența femeii. Prin urmare, am ajuns la punctul în care biologia feminină însăși a fost refuzată. Simbolul pe care feministele l-au folosit de zeci de ani. Aceasta este încă o demonstrație de lașitate din partea unei multinaționale care se apleacă în fața agendei trans ” .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.