Protestele pentru uciderea afro-americanului nu se opresc: fiica primarului din New York a fost arestată

Protestele pentru moartea lui George Floyd nu se opresc. Chiara de Blasio, fiica primarului din New York în vârstă de 25 de ani  a fost arestată. Informația a fost dată New York Post care a citat forțele de ordine ca sursă. Chiara de Blasio a fost arestată la Manhattan după ce poliția a declarat ilegală o adunare între strada 12 și Broadway , unde au izbucnit revolte și au fost arse mașinile forțelor de securitate.

Cazul creează o preocupare considerabilă și pentru președintele american Donal Trump. Tycoon amenință că va folosi armata pe străzi dacă protestele nu se vor opri. Potrivit mai multor reportaje ale presei, Trump a fost  dus de serviciile secrete într-un buncăr subteran, vineri trecut, când protestul pentru moartea lui George Floyd a ajuns în fața Casei Albe. Nu este clar dacă Melania și fiul ei Barron au fost și ei aduși în buncăr împreună cu el.

Imagini înfricoșătoare din New York: poliția a intrat cu mașina în plin în manifestanții care protestau împotriva morții lui Floyd

Haos și pe Net, unde grupul de activiști cibernetici Anonymous a decis să sprijine manifestanții. Într-un videoclip de trei minute și jumătate, o persoană cu glugă, purtând masca conspiratorului englez Guy Fawkes și vocea modificată, a acuzat poliția Minneapolis de conduită neserioasă . Potrivit lui Anonymous, uciderea lui George Floyd ar fi doar cea mai recentă dintr-o serie de episoade de violență și corupție. Anonymous a lansat un document în care președintele Donald Trump este asociat cu Jeffrey Epstein, omul de afaceri american care a fost judecat pentru trafic internațional de copii și care a murit în închisoare anul trecut, în circumstanțe neclare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook și Twitter 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.