Protestele în Irak, bilanțul victimelor crește: cel puțin 60 de morți și 1.600 de răniți

Cel puțin 60 de oameni au murit în protestele sângeroase care au avut loc  de patru zile în Irak.

O mamă și-a dat la schimb fiica de un an pentru o… mașină din anii ’90: arestată

Acest lucru a fost declarat de comisia pentru drepturile omului din Irak la care se adaugă și cele 18 decese înregistrate într-un singur spital din capitala Bagdad. Comisia nu a specificat din acest număr de victime, câți civili sunt sau câți aparțin forțelor de securitate  Cu peste 1.600 de răniți, bilanțul ar putea crește.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.