Protestele din SUA continuă: în Minneapolis o secție de poliție a fost incendiată

A treia noapte de confruntări între poliție și manifestanți după moartea unui afro-american american în vârstă de 46 de ani, luni seara în  Minneapolis unde poliția l-a arestat pentru suspiciunea că a vândut o bancă falsă de 20 de dolari. Noaptea trecută  o secție de poliție a fost atacată și apoi incendiată.

Autoritățile americane au decis să trimită întăriri în oraș, guvernatorul statului Minnesota semnând decretul care autorizează utilizarea Gărzii Naționale. Primele detașamente au ajuns deja pe străzile orașului.

Video șoc în SUA, oprit de agenți, moare sufocat: ”Lăsați-mă, nu pot să respir”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.