Protestele din Minneapolis continuă: cadavrul unui bărbat a fost lângă o mașină incendiată

Trupul unui bărbat fără viață a fost găsit în apropierea unei mașini arse în Minneapolis, după ce pompierii au stins flăcările. Poliția a declarat că nu este încă clar dacă episodul este legat de protestele care au continuat în cursul nopții pentru moartea lui George Floyd. În acest moment nu au fost dezvăluite alte informații.

Pozitiv pentru Coronavirus merge la o petrecere în piscină: sute de persoane la risc

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.