Protestele din Buffalo, 2 agenți au fost suspendați: 57 de colegi demisionează

După ce azi noapte doi polițiști din Buffalo, statul New York au fost suspendați din serviciul fără salarii, deoarece au rănit grav un manifestant în vârstă de 75 de ani, trântindu-l la pământ, 57 de colegi ai echipei de intervenție de urgență a poliției și-au anunțat demisia, a raportat Cnn.

Colegii celor doi polițiști și-au exprimat „solidaritatea”, subliniind că cei doi agenți „își îndeplineau pur și simplu ordinele”.

Un alt video despre violența poliției din SUA: agenții împing un bărbat în vârstă și-l lasă inconștient pe asfalt

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.