Proteste în SUA: o mașină a intrat în plin în demonstranți trăgând mai multe focuri de armă | Video

Protestele în SUA pentru moartea lui George Floyd continuă : ultimele știri despre violență vin din Seattle, unde un bărbat a intrat în plin cu mașina în mulțime și a tras câteva focuri de armă. Din fericire, doar unul rănit.   Luni, 8 iunie o mașină s-a lansat împotriva mulțimii de demonstranți adunați în memoria lui George Floyd (afro-americanul ucis în timpul unei detenții a poliției) pe Capitol Hill  în inima din Seattle.

Redactorul șef al ziarului NY Times demisionează, Trump îl aplaudă

Potrivit rapoartelor autorităților, cel puțin o persoană a fost rănită în urma acestui atac armat: pompierii departamentului Seattle au vorbit despre un tânăr de 27 de ani care a fost lovit de un glonț și dus la spital în condiții stabile.

Într-un videoclip înregistrat de un reporter local, se poate vedea gestul șocant al unui automobilist care se năpustește în mulțime și împușcă o persoană de la fereastră. Atacatorul a încercat să fugă de la fața locului dar a fost arestat la timp.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.