Proteste în Iran, intellingence Teheran: 8 agenți CIA arestați

Proteste în Iran, intellingence Teheran: 8 agenți CIA arestați

Printre sutele de protestatari care au ajuns în cătușe în represiunea aspră a protestelor împotriva combustibilului scump, Iranul a arestat cel puțin 8 persoane „legate de CIA”. Știrile au fost raportate de agenția de știri IRNA, citând directorul general al departamentului de informații al Ministerului Informațiilor din Teheran.

Citește și O mașină bombă a explodat în nordul Siriei: cel puțin 17 persoane au murit

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.