Propunerea unui medic pneumolog: ”Scoateți armata afară, o să murim ca nație”

Elena Vlad, medicul pneumolog din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, a propus înăsprirea pedepselor pentru cei care pleacă de acasă în mod nejustificat.

Medicul pneumolog Elena Vlad a postat un mesaj pe pagina de Facebook prin care cere să fie scoasă armata pe străzi, pentru a-i determina pe cetățeni să rămână în case sau chiar aplicarea unor pedepse privative de libertate:

„Ca sa stam acasă numai 14 zile si sa învingem virusul trebuie sa stam toţi acasă. Ceea ce este imposibil la poporul roman! Scoateţi armata pe străzi, altfel o sa murim ca naţie. Simplu: stai in casa 14 zile sau in puşcărie 5 ani. Asta se aplica in Rusia!!!“

Citește și Corornavirus, România a înregistrat al cincilea deces

medic

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.