Propunerea șoc a președintelui Federației franceze de vânători: ”Ucidem pisicile pentru a proteja păsările”

Uciderea pisicilor care se află la mai mult de 300 de metri de case pentru a „ încuraja biodiversitatea ” și a permite vânătorilor să vâneze păsările. Aceasta este, pe scurt, propunerea făcută de Willy Schraen , președintele Federației Naționale a Vânătorilor din Franța. Bărbatul, într-un live Facebook, potrivit  revistei de vânătoare „ Chassons ”, și-a exprimat propunerea șocantă  generând destul de multe controverse . Pisicile, potrivit Schraen, ar trebui eliminate în mod fizic, deoarece reduc mult biodiversitatea și fauna fără de care vânătorii nu își pot desfășura activitățile în mod regulat.

Învinge Covid-ul dar se îmbolnăvește de Kawasaki: o fetiță de 5 ani se luptă între viață și moarte

Potrivit politicianului și vânătorului francez, principalii vinovați a distrugerii biodiversității ar fi pisicile , motiv pentru care cea mai bună soluție ar fi uciderea lor cu capcane speciale. Micșorarea numărului  păsărilor și mamiferelor mici din cauza pisicilor este reală, dar cu siguranță nu se rezolvă cu o „exterminare” sângeroasă în masă a felinelor .  În plus, de asemenea, în ceea ce privește pisicile domestice, s-a propus adesea să se acorde mai multă atenție ieșirilor în timpul perioadelor de reproducere a păsărilor . Întrebarea rămâne cu spine și deschisă iar speranța este aceea de a nu asista la o violență exagerată și sângeroasă  împotriva animalelor nevinovate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.