Proprietarul unui rățoi a fost nevoit să-l castreze deoarece era prea … drăgăstos: ”Cred că este un maniac”

Proprietarul unui rățoi a fost nevoit să intervină după ce rățoiul Dave s-a accidentat făcând sex cu ”domnițele” sale de până la 10 ori pe zi. Drept urmare, Dave s-a rănit  și a suferit o infecție urâtă.

I s-au prescris antibiotice, iar proprietarul a primit sarcina de a-l spăla zilnic la penis. Deși medicul veterinar i-a spus propietarului să-l țină departe de ”domnișoarele rățuște” din păcate el scăpa ori de câte ori avea ocazia.

La următorul control, medicul a observat că infecția la penisul lui Dave nu dădea semne de vindecare și singurul lucru pe care l-a mai  putut face  a fost să- i înlăture bărbăția, lăsându-i doar un centimetru. Urmând procedura, Dave poate urina în continuare, deoarece rățoii folosesc penisul doar pentru împerechere.

Citește și    Solista formației Roxette a murit la vârsta de 61 de ani: de 17 ani lupta împotriva unei tumori la creier

“Cred că este un nimfoman 😆 . În principiu, el avea o viață sexuală extrem de ridicată, până în punctul de se răni și a face o infecție. Încerca să se împerecheze ori de câte ori avea ocazia. Majoritatea rațelor se comportă așa doar în sezonul de împerechiere, dar Dave nu se oprea niciodată  ”

Medicul veterinar  susține că „consumul excesiv” al penisul rațoiului îl provocase un prolaps înainte de a se răni și de a se infecta. Dave fusese prea amoros cu doamnele cu care trăiește, ceea ce a determinat prolapsul penisului său, iar acest lucru a dus la traumatizarea penisului”, a spus ea. ”În mod normal odată terminată împerechierea, penisul se retrage, dar la el, nu. Rămânea afară și și-l ciupea, Dumnezeu știe de ce ”

Potrivit Mirror poprietarul lui Dave a spus că rățoiul este mai bine, dar este de înțeles că este cam trist fără bărbăția lui.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.