Promisiunea lui Bolsonaro: „Dacă va exista un vaccin împotriva Covid, nimeni nu va fi obligat să-l facă”

Nu exista nicio îndoială. Pentru Bolsonaro virusul este o simplă gripă și cu siguranță nu ar fi putut să fie în favoarea vaccinării. Nimeni nu va fi obligat să vaccineze împotriva coronavirusului, atunci când exista un vaccin disponibil. Așa a declarat președintele brazilian Jair Bolsonaro, el însuși infectat de Covid-19 și acum vindecat.

„Nimeni nu poate forța pe altcineva să se vaccineze”, a spus el ca răspuns la un susținător.

Coronavirus, peste 4 milioane de cazuri în Europa

Brazilia, a doua țară cea mai afectată din lume de pandemie după Statele Unite, la începutul lunii august a alocat echivalentul a 346 de milioane de dolari pentru achiziționarea a 100 de milioane de doze de vaccin pe care Universitatea din Oxford.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.