Profeția unui medic cu premiul Nobel: ”Nu va exista un al doilea val de epidemie”

Printre virologi, medici, experți și comisii științifice, apare și un medic imunolog premiat cu Premiul Nobel pentru medicină din 2011, Bruce Beutler. Potrivit celebrului imunolog american “nu va exista un al doilea val de epidemie”.

Coronavirus, în Peru aproape 6 mii de cazuri într-o singură zi

Nu este o certitudine, ci o reflecție susținută de „ rata de noi cazuri și de mortalitate care scade treptat atât în ​​Europa, cât și în Statele Unite”, a spus Beutler, care acordă meritele „blocării, distanțării sociale și utilizării de măști care par să fi avut efecte protectoare ».

Cu toate acestea, “doar un vaccin eficient va putea stinge complet pandemia”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.