Profeția lui Anand: „Nouă catastrofă va lovi lumea între decembrie și martie 2021”

Tânărul de 14 ani care prezisese Coronavirusul vine cu o altă profeție: pentru Anand o nouă catastrofă se va abate în timpul iernii.

Curriculumul tânărului de 14 ani se poate lăuda cu o previziune care s-a dovedit a fi exactă: în 2019, de fapt, a prezis o pandemie de dimensiuni globale care avea loc în special în zona de est a lumii, deci în China.

Iar acum, tânărul Anand încearcă din nou cu o profeție care îți face să tremure încheieturile: „O nouă catastrofă va avea loc între decembrie 2020 și martie 2021”. Tânărul de 14 ani este din toate punctele de vedere ceea ce se numește un „băiat minune”: are o diplomă postuniversitară în microbiologie ayurvedică și este un astrolog de renume internațional .

Studiile sale și pregătirea sa pe multe subiecte sunt motivul pentru care mulți au încredere în el și în dezvăluirile sale.

Anand îi avertizează pe cei care sunt gata să se relaxeze și să se întoarcă la viața de zi cu zi gândindu-se că odată cu sosirea vaccinurilor pandemia va deveni în curând o amintire îndepărtată: „Iarna viitoare va veni o nouă catastrofă”

Citește și Max Loughan, cel mai inteligent copil din lume explică Cine și ce este Dumnezeu

Aceste evenimente catastrofale sunt cauzate de comportamentul uman. Potrivit tânărului de 14 ani, de fapt, Coronavirusul s-a dezvoltat ca o reacție din partea „ Pământului Mamă”. Oamenii trebuie să înceteze să omoare animale și să dăuneze naturii, deoarece cu aceste acțiuni ele cresc doar karma negativă.

Mai mult, potrivit tânărului astrolog, conjuncția astrală dintre Marte, Saturn, Jupiter și Lună ar fi fost decisivă. Iar cauza noii catastrofe – care va avea loc din decembrie 2020 până în martie 2021 – se va datora alinierii lui Saturn și Jupiter.

Prin urmare, prognoza se bazează pe studiile astrologice ale tânărului de 14 ani, iar evenimentele catastrofale ar depinde de doi factori: conjuncția astrală a lui Marte, Saturn, Jupiter și Lună și acțiunile omului. La bază ar exista karma negativă care cade asupra omului pentru acțiunile sale față de natură.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.