Profeția Babei Vanga: „În 2021 se vor întâmpla lucruri cumplite ”

2020 a fost un an teribil, dar s-a terminat.  Cum va fi 2021? Mulți se întreabă despre asta iar cuvintele vizionarei Baba Vanga despre noul an care urmează să apară apar în știri: „Lumea va suferi de multe cataclisme și mari dezastre”.

Baba Vanga a fost o clarvăzătoare bulgară născută în 1911. Și-a petrecut viața în Rupite, un sat din munți din districtul Blagoevgrad. A murit în august 1996, dar a lăsat în urmă numeroase profeții care apar periodic. Adepții ei cred că poseda astfel de abilități paranormale încât să atragă fricțiunile clerului ortodox local.

Înainte de a muri, a vorbit cu adepții săi despre profețiile din 2021. A vorbit despre bolile infecțioase și alte catastrofe care vor determina scăderea populației lumii. A prevăzut atacuri și tragedii a mai multor oameni celebri, de la moartea președintelui rus până la cel  american. Și în cele din urmă a fost drastic: „Lumea va suferi de multe cataclisme și dezastre mari. Conștiința oamenilor se va schimba. Vor veni vremuri dificile. Oamenii vor fi împărțiți de credința lor ”.

Citește și FAO: „Avertisment privind lăcustele în Africa de Est”

Baba Vanga mai spus că omul va descoperi adevărata esență a cosmosului și va fi clar cum a apărut prima dată viața pe Pământ. A sugerat, de asemenea, ipoteza cunoașterii noilor forme de viață pe alte lumi, că trenurile vor zbura „folosind lumina soarelui”, iar producția de benzină se va opri și mediul va putea respira.

În multe cazuri, profețiile  Babei Vanga s-au împlinit parțial.

Printre diferitele profeții se numără încălzirea globală și tsunami-ul din 2004 (prezis în anul 1950): „Regiunile reci se vor încălzi și vulcanii se vor trezi. Un val gigantic va lovi o coastă mare și orașele, clădirile și oamenii vor fi complet scufundați de apă. Totul se va topi ca gheața ”.

Prezisese și catastrofa din 11 septembrie ( în 1989): „Groază, groază! Frăția americană va cădea după ce va fi atacată de păsări de oțel. Lupii vor urla în tufișuri și va curge sânge nevinovat ”. Apoi alegerea lui Obama: „Al 44-lea președinte al Statelor Unite va fi afro-american și va fi ultimul din istoria lor”. Și, în sfârșit, primăvara arabă: „Va fi un mare război islamic, care va începe în 2010 și va deveni global. În Siria arabii vor folosi arme chimice împotriva europenilor ”.

Este clar că există întotdeauna o aură de mister în profeții. Rămâne de văzut dacă 2021 va fi cu adevărat catastrofal, așa cum spune Baba Vanga.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.