Profesorul Charles Lieber, presupusul creator al coronavirusului Covid-19 a fost arestat ?

Charles Lieber nu este un academic obișnuit . Este un profesor de chimie la Harvard din 1991, câștigător a multor dintre cele mai importante premii științifice în domeniul chimiei (Wolf în 2012 și Welch în 2019) este un pionier al nanoștiințelor și nanoelectronicii. Prin urmare, a fost onorat cu prestigiosul premiu Pioneer al directorului Institutului Național al Sănătății în 2017.

De la apariția noii tulpini de coronavirus, experții au încercat să afle unde și cum a apărut. Primele rapoarte indicau că Covid-19 a apărut pe o piață alimentară din orașul Wuhan, China .Cu toate acestea, teoriile au indicat că profesorul, Charles Lieber ar fi responsabil pentru crearea și răspândirea virusului care a generat mii de morți în întreaga lume. Această informație este falsă. Dr. Charles Lieber a fost arestat în ianuarie 2020 pentru că a mințit și a făcut declarații frauduloase autorităților federale americane cu privire la fondurile pe care le-ar fi primit de la guvernul chinez. Arestarea sa nu are nicio legătură cu coronavirusul !

Departamentul de Justiție al Statelor Unite a asigurat mediul de verificare factcheck.org 

Procurorii au susținut că China l-a angajat pe Lieber ca „ om de știință strateg ” și i-au plătit 50.000 de dolari pe lună, precum și cheltuieli de până la 158.000 de dolari pe an. Ei mai spun că a primit peste 1,5 milioane de dolari pentru a instala un laborator la Universitatea de Tehnologie din Wuhan , orașul în care a apărut COVID-19 .

S-a descoperit o nouă stradă prin care coronavirusul invadează organismul: este sensibil la tratamentul pentru diabet

Scandalul pe rețelele de socializare

Sâmbătă seara, au început să circule informații despre arestarea lui Lieber. Cu toate acestea, arestarea lui a avut loc marți, 28 ianuarie 2020.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.