Profesoară infectată cu coronavirus: 185 de copii din Bonn suspuși testelor

Cei 185 de copii ai unei școli elementare din Bonn au fost monitorizați de către autoritățile medicale din orașul german, după ce o profesoară al școlii a fost rezultat pozitiv pentru coronavirus. Directorul departamentului de sănătate din Bonn, Ingrid Heyer, a declarat că echipe de medici au fost trimise în casele copiilor pentru a testa micuții și familiile acestora

Citește și Biserica Evanghelică din Ohio anulează 46 milioane de dolari raprezentând „datorii de sănătate”

Profesoara de 23 de ani are simptome ușoare și este pusă în carantină al domiciliu Tânăra plecase să petreacă sărbătorile Carnavalului din Heinsberg, unde s-au înregistrat cel mai mare număr de cazuri, 38. Miercuri s-a întors la școală, iar joi a început să se simtă rău și nu a mers la serviciu. Vineri testul a confirmat infecția cu coronavirus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.