Profesoara arestata dupa ce a intretinut raporturi cu un elev de 13 ani

O profesoară de 33 de ani a fost descoperită având o relație intimă cu elevul ei de 13 ani, pe care îl chema “babe”. De data aceasta, povestea vine din California.  Justine Nelson, este o profesoară căsătorită care a întreținut raporturi cu un elev de 13 ani în timpul recreațiilor. Ea riscă o condamnă cu închisoarea până la 14 ani.

 

În timpul procesului, copilul care învâța la Școala de Tenaya din Fresno a explicat că totul a început atunci când profesoara a început să-i trimită mesaje . “Ea mi-a scris că sunt drăguț și vroia  să o sărut. Am fost șocat. Nu știam ce să fac “, își amintește tânărul.

 

Potrivit procuraturii, primele rapoarte ar fi început atunci când studentul avea 13 ani,dar avocatul lui Justine Nelson a argumentat că primele raporturi ar fi avut loc atunci când băiatul avea deja 14 ani.

“Am început să ne sărutăm și mi-a dai jos pantalonii”, a spus studentul.
În unele discuții pe Instagram, profesoara a avut grijă să reamintească elevului să nu spună nimănui despre relația lor și trebuia să rămână secretă. Mai mult decât atât profesoara îi trimitea băiatului fotografii cu ea goală.

 

Te-ar putea interesa și Prinsa in timp ce se masturba in metrou, o femeie se justifica : ”Doar m-am scarpinat”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.